Carrera el Pont de Vilomara y Rocafort

Carrera memorial Evaristo

La cursa del Pont de Vilomara i Rocafort té els següents recorreguts i horaris:

Horaris

08.30 a 10.30 Recollida de dorsals, xips i bossa d’obsequis. Lloc Sala Polivalent
10.00 a 13.00 Servei d’acollida (guarderia infantil). Lloc Sala Polivalent
10:00 Sortida Cursa A prebenjamins i benjamins
10:15 Sortida cursa B alevins, infantils, cadets i juvenils
11:00 Sortida cursa 10 Km
11:10 Sortida cursa 5 km
12:00 Lliurament trofeus (plaça Ajuntament) (en cas de pluja Sala Polivalent)
12:30 Tancament control d’arribades

Serveis de la Cursa

Servei d’Acollida (Guarderia) nens i nenes a partir de 3 anys
Servei de dutxes i vestuaris
Servei de guardabosses
Servei mèdic
Massatges
Aparcament ubicat. Solar carrer Lleida

Recorregut Infantil A

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc

Recorregut Infantil B

Recorregut de 5 Km

Aquest és el recorregut de 5 km, la novetat de l’edició XIV de la Cursa del Pont de Vilomara i Rocafort. Pots veure al detall tot el circuit en el següent link:

Recorregut

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc

Recorregut de 10 Km

Dorsal Solidari

L’Hospital Sant Joan de Déu està fent realitat la construcció del primer centre a Europa dedicat exclusivament al tractament i la investigació del càncer infantil: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, ​​un projecte de gran rellevància per al futur dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies. I ara ens toca donar-li vida!

El càncer infantil és una malaltia poc freqüent però devastadora, que no només afecta el nen, sinó a tota la seva família. Aquest nou centre ens ajudarà a curar més casos que ara no tenen solució, a minimitzar les seqüeles dels nens que superen aquesta malaltia i seguir avançant cap al somni que tots compartim: que algun dia tots els nens i nenes amb càncer el puguin vèncer. Volem que sigui un hospital de tots i per a tots, accessible i obert al món, que pugui acollir pacients independentment del seu país d’origen o condició econòmica.

L’Hospital Sant Joan de Déu necessita la col·laboració de la societat civil donants particulars, empreses i fundacions …
L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, col·labora amb la campanya #PARALOSVALIENTES de l’Hospital Sant Joan de Déu a través de l’organització de la XIV Cursa atlètica del Pont de Vilomara i Rocafort que tindrà lloc al novembre d’aquest any en aquesta població.
Els estarem molt agraïts si, en la mesura de les seves possibilitats, li poguessin donar suport. Reconeixem per endavant la seva col·laboració i restem a la vostra disposició per a qualsevol informació addicional que considerin necessària.

¿Com m’inscric?

Si el dorsal l’adquireix una empresa, pot fer la inscripció amb el botó de més avall. Si és per a un particular, les inscripcions estaran disponibles el 2 de setembre de el 2019.

El dorsal solidari de la cursa del Pont de Vilomara i Rocafort té un preu de 50 €. Per inscriure’t a tu o a l’empresa interessada s’ha de realitzar un ingrés al compte bancari que trobareu en el document d’inscripció.

Tot seguit, enviar un full d’inscripció, comprovant de la transferència i el logo de l’empresa a direcciosala.pont@elpont.cat

* La recaptació d’aquests dorsals va INTEGRA a SJD Pedriatic Cancer Center de Barcelona.

Característiques del Dorsal Solidari

  • Nom de l’empresa al dorsal
  • El logo de l’empresa o el nom del particular apareixerà a la nostra web
  • Eco a les nostres xarxes socials i mitjans de comunicació
  • Dorsal personalitzat de color or

Empreses Col·laboradores amb el Dorsal Solidari