Cursa del Pont de Vilomara i Rocafort

Informació del Dorsal Solidari

El Dorsal Solidari de la Cursa del Pont de Vilomara i Rocafort

#paraLosValientes

 

L’Hospital Sant Joan de Déu està fent realitat la construcció del primer centre a Europa dedicat exclusivament al tractament i la investigació del càncer infantil: el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un projecte de gran rellevància per al futur dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies. I ara ens toca donar-li vida!

El càncer infantil és una malaltia poc freqüent però devastadora, que no només afecta el nen, sinó a tota la seva família. Aquest nou centre ens ajudarà a curar més casos que ara no tenen solució, a minimitzar les seqüeles dels nens que superen aquesta malaltia i seguir avançant cap al somni que tots compartim: que algun dia tots els nens i nenes amb càncer puguin vèncer. Volem que sigui un hospital de tots i per a tots, accessible i obert al món, que pugui acollir pacients independentment del seu país d’origen o condició econòmica.

L’Hospital Sant Joan de Déu necessita la col·laboració de la societat civil donants particulars, empreses i fundacions …
L’Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort, col·labora amb la campanya #PARALOSVALIENTES de l’Hospital Sant Joan de Déu a través de l’organització de la XIV Cursa atlètica del Pont de Vilomara i Rocafort que tindrà lloc al novembre d’aquest any en aquesta població.
Els estarem molt agraïts si, en la mesura de les seves possibilitats, li poguessin donar suport. Reconeixem per endavant la seva col·laboració i restem a la seva disposició per a qualsevol informació addicional que considerin necessària.

Com m’inscric?

El dorsal solidari de la cursa del Pont de Vilomara i Rocafort té un preu de 50 €. Per inscriure’t a tu o a l’empresa interessada s’ha de realitzar un ingrés al compte bancari que trobareu en el document d’inscripció.

Tot seguit, enviar un full d’inscripció, comprovant de la transferència i el logo de l’empresa a direcciosala.pont@elpont.cat

* La recaptació d’aquests dorsals va INTEGRA a SJD Pedriatic Cancer Center de Barcelona.

Característiques del Dorsal Solidari

  • Nom de l’empresa en el dorsal
  • El logo de l’empresa o el nom del particular apareixerà en el nostre web
  • Eco en les nostres xarxes socials i mitjans de comunicació
  • Dorsal personalitzat de color or

Empreses col·laboradores amb el Dorsal Solidari